Aardappelsalade met chorizo en paprika

Ingrediënten

  • 150 gr. mayonaise75 ml. zure room1 eetl. zoete chilisaus500 gr. geschilde
  • krieltjes150 gr. chorizo1 kleine
  • rode paprika3 eetl. gesnipperde lente-ui
  • zoutpeperpaprikapoeder

Bereidingswijze

Kook de krieltjes beetgaar en snijd ze (eventueel) kleiner.Mayonaise, zure room en chilisaus tot een gladde saus mengen.De chorizo in blokjes van circa 1x1 centimeter snijden.De paprika wassen en ontdoen van pitjes en zaadlijsten.Het vruchtvlees snipperen.De lente-uitjes snipperen.Doe de aardappels met de chorizo, paprikasnippers en de lente-uitjes in een schaal en schep het goed door elkaar.Schep er de mayonaisesaus doorheen en laat het, tot het serveren in de koelkast volledig koud worden.De smaken kunnen zich dan ook met elkaar vermengen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha