aardappelsalade met rode ui en spinazie
Ingrediënten
- - 800 gram Roseval aardappelen
- - 2 rode uien
- - 6 eetlepels olijfolie
- - 250 gram verse spinazie
- - gemengde
- verse Italiaanse kruiden
- - zout
- - peper
- - limoensap
Bereidingswijze
Kook de aardappels in de schil tot ze net gaar zijn.
Snijd de uien in ringen. Verhit de olie en bak de uiringen ca. 3 minuten.
Pel de nog warme aardappels en meng ze met de spinazie en de uiringen.
Schep de kruiden en de olijfolie erdoor. Breng de salade tot slot op smaak met zout, peper en limoensap.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1009x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Samurai Saus
- Smeuiige camembert uit de magnetron
- De te gekke vistaart van Jamie Oliver
- Kalkoen uit de römertopf, gevulde
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Gestoofde kalfsschenkel uit de Romertopf
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Gestoofde kalkoenbouten
- Rollade uit de romertopf.