Aardappelsalade met salami en avocado

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappels in water met zout in 8 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over. Kook intussen de eieren hard in 10 minuten. Meng de ingredienten voor de dressing en zet deze koel weg.Halveer de avocado?s, schil ze en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Pel de sjalotjes en snipper ze. Snijd de salami in reepjes. Verdeel de sla in smalle reepjes. Pel de eieren, verdeel ze in plakjes of hak ze en voeg ze bij de aardappels met de avocadoblokjes, sjalotjes, salamireepjes en 3 eetl. bieslook. Schep de dressing luchtig door de salade. Serveer de aardappelsalade op de ijsbergsla en strooi de rest van de bieslook erover. Lekker met stokbrood.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha