aardappelslaatje met gerookte zalm

Ingrediënten


Bereidingswijze

de aardappel wassen en in de pel bijna gaar koken, afgieten, even laten koelen en pellen en ze dan volledig laten koud worden! als ze koud zijn in blokjes van 1 cm snijden. de paprika in zeer fijne brunoise snijden. de rode uien halveren en in 1/2 ringetjes snijden.de augurk in fijne brunoise snijden. de ui fijnsnipperen. de eitjes hard koken en laten afkoelen. de zalm in fijne reepjes snijden. dressing maken: mayonaise mengen met de youghurt, cirtoensap en wittewijnazijn. kruiden met de (cayenne)peper en zout.meng alle ingredienten (behalve de eitjes)samen met de dressing in een grote mengkom. houdt wat rode uiringetjes over voor de garnering. snij als laatste de appel in zeer kleine blokjes en voeg bij de rest!garneer met schijfjes hardgekookt ei en ui-ringetjes. laat min. 30 minuten afkoelen in de koelkast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 566x

Jouw laatst bekeken recepten