Andijvie Salade Met Shoarmavlees

Ingrediënten

  • 100 gram jong belegen komijnekaas
  • 1 rode paprika
  • 500 gram andijvie (krop)
  • 4 eetlepels gembersiroop
  • 400 gram shoarmavlees
  • 600 gram aardappelschijfjes

Bereidingswijze

Zet de frituurpan aan. Rasp de kaas. Maak de paprika schoon en snijd hem in plakjes. Snijd de andijvie in dunne reepjes en was hem.Meng in een kom de andijvie, kaas en gembersiroop. Verdeel het mengsel over vier borden. Frituur de aardappelschijfjes. Bak ondertussen het shoarmavlees al omscheppend op een hoog vuur. Meng shoarma en aardappelschijfjes en schep het mengsel op de andijvie. Paprikareepjes erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha