Andijviesalade met gevulde eieren

Ingrediënten


Bereidingswijze



Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze dan schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze overlangs doormidden. Wip de eidooiers eruit, doe deze in een kom en meng er peper, zout, wat sandwichspread en worcestersaus door. Vul met dit mengsel de eihelften. Was de tomaat en snijd deze in plakjes. Maak de andijvie schoon, snijd deze heel fijn en doe deze in een schaal. Roer in een kommetje de olie, azijn, wat peper en zout door elkaar en schep dit door de andijvie. Leg de gevulde eieren op de andijviesalade en garneer met de plakjes tomaat.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 670x

Jouw laatst bekeken recepten