Andijviesalade met Roquefort en walnoten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de andijvie zorgvuldig onder de koude kraan. Laat deze in een vergiet uitlekken en snijd de bladeren in kleine stukjes.Verbrokkel de helft van de Roquefort in kleine stukjes, prak de andere helft fijn met een vork en roer deze met de wijnazijn tot een glad mengsel. Voeg vervolgens de notenolie, de slagroom en de mosterd toe aan het mengsel. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Pel de walnoten en hak ze in kleine stukken. Verdeel de salade over de salade-schoteltjes en giet de dressing over de salade heen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 683x

Jouw laatst bekeken recepten