Biefstuksalade, Thais 1

Ingrediënten


Bereidingswijze

Vermeng de gember, knoflook, olie, gemalen koriander en komijn en marineer hierin de reepjes vlees ± 10 minuten. Kook de sperziebonen in ruim water met zout in 5-8 minuten beetgaar en laat ze uitlekken. Vermeng de salade, sperziebonen, lente-ui en rode peper. Roerbak het vlees op hoog vuur ± 5 minuten, strooi het sesamzaad erover en bak dat ± 2 minuten mee. Schep het vlees dan uit de pan op de salade. Blus voor de saus het braadvet af met het citroensap en de sojasaus en voeg zout naar smaak toe. voegen (of maak de Oosterse munt-tomatendressing). Schenk de saus of dressing over de salade. En strooi er de fijngesneden koriander over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha