Bleekselderijsalade met appel en banaan

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de appels en verdeel het vruchtvlees in kleine stukjes. Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Voeg de plakjes banaan bij de appel en sprenkel er sinaasappelsap overheen. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Meng alle ingredienten (olijfolie, honing, yoghurt, kerriepoeder, peper en zout, ketjap manis) voor de dressing. Schep de bleekselderij en de hamreepjes met de helft van de dressing door het appel-banaanmengsel. Giet de rest van de dressing over de salade en strooi de noten erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 405x

Jouw laatst bekeken recepten