Broodje of stoksneetje tonijnsalade

Ingrediënten

  • * (afbak)stokbrood of pistoletjes;
  • * blikje tonijn op water;
  • * 1 stevige appel;
  • * wat augurken;
  • * mayo of fritessaus;
  • * peper en zout
  • * scheutje water of azijn;

Bereidingswijze

* bij gebruik van een afbakstokbrood de oven voorverwarmen; * tonijn uit laten lekken en in kleine stukjes "scheuren"; * appel en augurken in kleine stukjes snijden* stokbrood in de oven afbakken; * tonijnstukjes, appelstukjes en augurk in een schaaltje mengen; * mayo of fritessaus erdoor; * peper en zout naar smaak erbij; * smeuig maken met een scheutje water of azijn; * eventueel fijner maken met een staafmixer of in een blender

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 446x

Jouw laatst bekeken recepten