Bulgar-Romana Salat

Ingrediënten

  • 200 ml groentenboullion; 1 el korianderkorrels; 150 gr bulgur; 1 tl turkse paprikastrooisel; 1 krop Romansla; 1/2 witte kool; 1/4 tl komijn; zout; een beetje peterselie; 4 tomaten; zwarte peper; 1 tl munt
  • vers gehakt; 6 el olijfolie; 8 el cirtoensap; 8 el walnoot.html" itemprop="name">walnoten
  • grof gersapt.

Bereidingswijze

De bouillon opwarmen en koriander pletten en toevoegen; de bulgur, paprikastrooisel en koriander toevoegen. 30 min bij kamertemp. laten opkwellen.De sla wassen en in repen snijden. Hetzelfde met de witte kool. Met komijn en zout de kool doorkneden tot het glazig is. De peterselie onder de kool mengen. Tomaten in kwarten bij de sla leggen. Het geheel in 4 porties verdelen en munt, zout en peper erover. De bulgur over de sla verdelen en olie en citroensap eroverheen druppelen. Noten erbij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha