Caesar salad 3

Ingrediënten


Bereidingswijze

Strip per persoon ± 10 slabladeren van de stengels en gebruik alleen bladeren die niet langer zijn dan 10-15 cm. Was en droog de bladeren. Dressing: kook de eieren precies 1 minuut in kokend water, breek ze boven een houten slaschaal en schraap het licht gestolde eiwit uit de schalen. Voeg onder voortdurend roeren druppelsgewijs de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout en roer er het citroensap en de Worcestershiresauce door. Voeg de sla, het grootste deel van de Parmezaanse kaas en de croütons toe en schud de sla voorzichtig om, zodat de dressing zich gelijkmatig over de slabladeren kan verdelen. Serveer de salade op grote borden en strooi er de rest van de Parmezaanse kaas over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 735x

Jouw laatst bekeken recepten