COUSCOUS MET GEGRILDE ZOMERGROENTEN EN EEN ZOOI KR

Ingrediënten


Bereidingswijze

Doe de couscous met het koude water in een kom. De couscous neemt het water op en wordt daardoor zacht. Blaker intussen de paprika?s. Ik doe dat door ze direct op de kookpit van mijn gasfornuis te leggen. Als je geen gasfornuis hebt, kun je het ook onder de grill doen. De paprika?s moeten aan alle kanten gelijkmatig zwart branden, dus draai ze op tijd om. Verpak ze, als ze helemaal geblakerd zijn, in een boterhamzakje of in folie of leg ze 5 minuten in een afgedekte kom om af te koelen. Hierdoor wordt het vel los gestoomd en dat maakt het pellen en verwijeren van de zaadjes een stuk eenvoudiger. Verwijder de vellen en de zaadjes en hak de paprika?s in grove stukken. Rooster de asperges en courgettes licht aan beide kanten in een zeer hete grillpan of op een grillplaat en doe ze samen met de paprika?s, lente-uitjes, de pepers en de gesnipperde verse kruiden in de kom met couscous.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 553x