Couscoussalade met kalkoen

Ingrediënten

  • 3 sinaasappels
  • 4 kalkoenschnitzels
  • versgemalen peper
  • zout
  • 3 el Bertolli
  • vloeibaar voor in keuken
  • 400 g couscous Tunesische smaak (pak a 250 g
  • Lassie)
  • 100 g met piment gevulde olijven
  • uitgelekt
  • 2 rode uien
  • in ringen
  • 1 citroen
  • uitgeperst
  • 4 el fijngehakte peterselie
  • 3 el fijngehakte munt
  • versgemalen peper
  • zout
  • kerriesaus (Calve)

Bereidingswijze

Schil de sinaasappels dik en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Vang het uitlekkende sap op. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en bak ze in de Bertolli vloeibaar om en om mooi bruin. Temper het vuur en laat ze in ? 7 min. helemaal gaar worden. Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de couscous met de sinaasappelpartjes, de olijven, de uien, het opgevangen sinaasappelsap, het citroensap, de peterselie en de munt door elkaar. Breng de couscous op smaak met peper en zout. Serveer de couscous met het vlees en de kerriesaus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 410x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten