Couscoussalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Snij intussen de bosuitjes in ringetjes. Halveer het pepertje in de lengte, verwijder zaad en zaadlijsten. Snij het pepertje in dunne reepjes. Hak het peterselieblad fijn. Pers de citroen uit. Snij de paprika in kleine blokjes. Meng in een grote kom de bosuitjes, het pepertje, 2 el peterselieblad en de paprika met de olijfolie en 2 el citroensap. Maak op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de wat afgekoelde couscous toe en schep alles goed om. Doe het mengsel in een hoge, ronde schaal en druk de massa iets aan. Dek de schaal af met een stuk huishoudfolie en zet ? 1 uur in de koelkast om de smaken in te laten trekken. Voor het serveren; haal het folie van de schaal, leg een platte schaal of een groot plat bord op de schaal. Keer beide om en haal de schaal voorzichtig van de salade. Garneer de salade met dunne partjes citroen en ringetje bosui.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha