Een aardappelsalade met warme kruiden en witte uie

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de ongeschilde, goed gewassen aardappels in grove stukken en kook ze 10 minuten in water met zout totdat ze gaar zijn maar nog beet hebben. Verwarm in een andere pan de olijfolie en bak de uien ongeveer 8 minuten op hoog vuur, totdat ze goudbruin zijn. Draai dan het vuur laag, doe een deksel op de pan en bak e uien 20 minuten. Giet de aardappels af en doe ze terug in de pan. Klop in een kan de olijfolie, witte wijnazijn, het citroensap, suiker en de knoflook totdat het een dikke saus is. Schenk dit over de warme aardappels en schep alles voorzichtig door elkaar, voeg ondertussen de verse kruien en citroenschil met het zout en veel zwarte peper toe. Meng de gekarameliseerde uien erdoor en serveerde salade direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha