Everzwijnham gevuld met cantharellen, kastanjecham

Ingrediënten

  • 8 plakjes everzwijnham (van Ganda)
  • ? 75 gram cantharellen
  • ? 75 gram kastanje champignons
  • ? een bleekselderijstengel
  • ? twee eetlepels roomboter
  • ? 1
  • 5 dl Westmalle Trappist Dubbel
  • ? 75 gram rucola
  • ? acht radijsjes
  • ? sprietjes bieslook
  • ? peper uit de molen en zout naar smaak.

Bereidingswijze

Rucola wassen en goed laten uitlekken in een vergiet. De eventuele draadjes van de bleekselderij verwijderen en in dunne reepjes snijden. De paddestoelen schoon borstelen en in stukjes snijden. De roomboter verwarmen in een koekenpan en hierin de stukjes paddestoelen, samen met de reepjes bleekselderij om en om bakken. Goed omscheppen. Hittebron verlagen, het bier eraan toevoegen en tien minuten stoven. Op smaak brengen met peper en zout. Dit mengsel verdelen over de plakjes everzwijnham, oprollen en vastzetten met een houten prikkertje. Rucola over de borden verdelen, hierop de rolletjes everzwijnham plaatsen en garneren met gehalveerde radijsjes en enkele sprietjes bieslook. Serveren met warme toast of ciabattabrood, vergezeld van een goed gekoeld glas Westmalle Trappist Dubbel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha