Feta salade met Spaanse ui komkommer en tomaten

Ingrediënten


Bereidingswijze

Scheur de krulandijvie en ijsbergsla in niet te grote stukken en zet die even aan de kant. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd een kruisje inde bovenkant van de tomaten en dompel ze 30 seconden in kokend water en daarna in koud water. Verwijder met een scherp mesje de velletjes en snijd het vruchtvlees in plakken. Doe de andijvie, de ijsbergsla. De tomaten., de olijven en de ui in een schaal en schep alles door elkaar. Snijd de kaas in blokjes van 1 cm en strooi die over de salade. Doe de resterende ingredi?nten in een schaaltje en klop ze met een vork tot een gebonden mengsel. Schenk de dressing over de salade en serveer deze direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 804x