Garnalen-ananassalade

Ingrediënten

  • 120 gr.gekookte
  • gepelde garnalen] 100 gr.
  • witte druiven gehalveerd] 1 stengel bleeksel-
  • derij
  • in dunne schijfjes] 1 el.geroosterde
  • geschaafde amandelen] 30 gr
  • waterkastanjes
  • uit blik
  • in schijfjes of blokjes] 60 gr.verse
  • lychees
  • geschild] klein blikje ananasschijven
  • ]Chinese-koolbladeren of witlof
  • om te ganeren
  • ]5 el.mayonaise] 1tl.honing
  • lichte sojasaus]
  • 2 tl.milde kerriepoeder] limoensap naar smaak]

Bereidingswijze

De ananas uit laten lekken en de ringen in stukjes snijden.Garnalen,druiven,selderij,amandelen,kastanjes, lychees en ananas in een grote schaal doen. Van Chinese kool het bladgedeelte fijn snijden en over een bord verdelen.Van witlof de blaadjes schoonmaken en op het bord in een bloemvorm rangschikken.De rest van de ingredienten goed mengen voor de dressing. De salade op de bladeren scheppen en er wat dressing overheen gieten.De ingredienten moeten zichtbaar blijven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 448x

Jouw laatst bekeken recepten