Haringsalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze in weinig water met zout in ca. 20 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze afkoelen. Kook de eieren in 10 minuten hard. Week de haringen ca. 10 minuten in koud water. Schil de appels.Snijd aardappelen, bietjes, appels en augurken in kleine blokjes en de eieren in plakjes. Dep de haringen droog en snijd ze in reepjes. Roer in een schaal mayonaise en zure room door elkaar en schep de voorbereide ingredienten erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Strooi er de peterselie over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1242x

Jouw laatst bekeken recepten