Kerrie Rijstsalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snipper de ui klein, maak de venkelknol schoon en was hem, Snijd de venkel, de paprika, appel, banaan, helft van de mango klein.Fruit de ui glazig in de olie. Voeg de rijst en kerrie toe en laat deze even meebakken. Voeg de kippenbouillon toe, breng het geheel aan de kook. Laat de rijst op laag vuur in ca. 20 minuten gaar worden. Vermeng daarna de rijst met de zure room en de chutney. Bak de kipfilets bruin. Voeg op het laatst de groente en fruit bij de rijst. Breng op smaak met de citroensap en zout. Snijd de kipfilet en de overgebleven magon in plakken. Leg dit samen met de rijst ophet bord.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 520x

Jouw laatst bekeken recepten