Kerrie-rijstsalade met kip, appel, meloenbolletjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng alle ingredienten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Snijd nu de gekookte kipfilet, appel en ananas in kleine blokjes. Snijd de meloen door de helft en boor er met een boortje bolletjes uit. Houd de helften apart. Schep de rijst in een ruime kom en voeg hierbij de kip, rozijnen, de meloenbolletjes, ananas en de appel. Meng de dressing erdoor en laat alles gedurende een uur afgedekt met plasticfolie in de koelkast goed doortrekken. Gebruik de meloenhelften als schaaltjes voor de salade en leg deze apart op een koud bord. Dresseer hierop de salade en garneer met toefjes peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha