Lauwwarme salade van gemarineerde rosbief met groe

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingredienten voor de marinade en leg de rosbiefreepjes erin. Laat de rosbief minimaal 3 uur marineren, afgedekt, in de koelkast. Schep tussentijds een- tot tweemaal om.Verhit een wok of wijde braadpan. Neem de rosbief uit de marinade, laat de reepjes goed uitlekken en bak ze in gedeelten in de hete olie om en om circa 3 minuten. Neem het vlees uit de pan en bak de paprika, bleekselderij, broccoli en lente-uitjes 1-2 minuten mee. Schenk de overgebleven marinade erbij en laat deze iets inkoken. . Bekleed vier borden met gewassen en gedroogde sla en verdeel de groenten met de marinade en de rosbiefreepjes eroverheen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha