Luxe Salade Mediterrane

Ingrediënten


Bereidingswijze

Croutons kun je eenvoudig (en lekker!) zelf maken door wat oud brood in stukjes te snijden en dit op een laag vuurtje zo'n 10 minuten te bakken in olijfolie met wat geperste knoflook en provencaalse kruiden. Op het laatst wat kruidenzout er over strooien. Maak een dressing van de olijfolie, het citroensap, de ahornsiroop (of wat suiker) en de kruiden. Was de sla zorgvuldig en laat 'm goed uitlekken/drogen. Rooster eventueel de pijnboompitten heel kort in een droge pan. Serveer de sla met de dressing, de in tweeen gesneden artisjokharten, de olijven, de pijnboompitten en de croutons.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 486x

Jouw laatst bekeken recepten