Mediterrane salade met rauwe ham, mortadella en sa

Ingrediënten


Bereidingswijze

Haal de sperziebonen af en kook ze in een flinke laag kokend water met een snufje zout in 10 minuten gaar. Afgieten, oder de koude kraan afspoelen en laten afkoelen. Kook de eieren onder een laagje kokend water in 10 minuten hard. Laat ze onder de koude kraan schrikken, pel ze en snijd ze in partjes. Snijd de tomaten in partjes en de ansjovisfilets in de lengte doormidden. Meng de pesto rosso en 6 eetlepels olijfolie in een ruime schaal. Voeg de sperziebonen, de partjes tomaat, de partjes ei en de reepjes ansjovis toe en hussel de salade door elkaar. Schep de salade in het midden van 4 grote borden. Leg de vleeswaren er omheen, besprenkel ze met 2 eetlepels olie en strooi er wat peper en zout over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha