Oosterse salade met gemarineerde biefstuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

(minimaal 1 uur van tevoren) 3 el olie in wok verhitten en hierin rode pepers, knoflook, gember en sjalotjes ? 5 min. zachtjes bakken. Op zacht vuur suiker, sojasaus en limoensap toevoegen, suiker laten oplossen en mengsel van vuur nemen. Mengsel(marinade) op smaak brengen met zout. Eventueel wat extra suiker of limoensap toevoegen. Biefstuk in 2 el olie 8-12 min. bakken. Biefstuk direct na bakken royaal met marinade bestrijken, laten afkoelen en samen met overgebleven marinade, in koelkast bewaren.(45 min. voor serveren) biefstuk 30 min. voor snijden uit koelkast halen. Biefstuk in dunne plakjes snijden en mengen met Chinese kool, tomaat, komkommer, munt, koriander en overgebleven marinade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 477x

Jouw laatst bekeken recepten