Salade met asperges, zeekraal

Ingrediënten


Bereidingswijze

De asperges afkoken in aspergevocht ( gemaakt van de schillen en water met wat zout,hiervan een bouillon trekken) totdat u er met een mesje gemakkelijk door heen kan prikken, ong. 20 min. tegen de kook aan houden. Verse zeekraal licht afblancheren en in koud water snel afkoelen.Gedroogde ham dun snijden en op bakpapier leggen, deze in een oven ongeveer een uur laten drogen op 90 graden. Voor de mousse de gandaham goed fijn blenderen en wrijv dit door een zeef. De slagroom half stijf kloppen en hierdoor de gezeefde gandaham spatelen, evt. nog op smaak brengen met wat peper. De Texelse schapenkaasdressing maken we van oude schapenkaas, melk, mayonaise en wat pesto. De schapenkaas blenderen we met de melk, hierbij de mayonaise en de pesto, goed fijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1409x

Jouw laatst bekeken recepten