Salade met mozzerella en rauwe ham

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de rucolasla en droog hem in een slacentrifuge of sla de blaadjes droog in een schone theedoek. Snijd de tomaatjes in dunne reepjes. Scheur de mozzerella met de hand in stukjes (dan zien de stukjes kaas er wat grilliger uit). Snijd de korstjes van het brood en snijd de boterham in blokjes. Verhit de tomatenolie in een koekenpan en bak de plakjes ham knapperig uit. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken. Bak de broodblokjes in het bakvet al omscheppend goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Klop een dressing van azijn, de olijfolie en peper en zout naar smaak.Schep de dressing door de slamix. Verdeel de sla, de tomaatjes, de mozzerella, de broodblokjes en de kappertjes over twee borden. Leg de plakjes ham erop en maal er naar wens nog een beetje peper boven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 436x

Jouw laatst bekeken recepten