Salade met rauwe Zalm en gebakken Oesters

Ingrediënten


Bereidingswijze

Voeg eerst alle ingredienten van de vinaigrette samen. Stevig doorroeren en afkruiden met peper en zout. Was de sla en laat hem goed uitlekken. Verdeel de slablaadjes over de vier borden en kruid met peper uit de molen. Haal de zalmsneden even door de vinaigrette en drapeer ze op de sla. Open de oesters. Steek de oester los en laat ze even drogen op een handdoek. Haal ze daarna even door de bloem. Bak ze in wat olijfolie tot ze aan beide kanten een bruin korstje hebben. Verdeel de gebakken oesters over de borden. Giet enkele lepeltjes vinaigrette op en rond de sla. Afwerken met de fijngesneden lenteuitjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 495x

Jouw laatst bekeken recepten