Salade van blauwe kaas met sinaasappel en druiven

Ingrediënten

  • 150 gr. gorgonzola of andere blauwschimmelkaas1 sinaasappel50 gr. witte druiven
  • 50 gr. blauwe druiven2 eetl. olijfolie1 eetl. witte wijnazijnpeper1/2 bosje
  • dille1 kleine krop (boter)sla

Bereidingswijze

Schil de sinaasappel dik en fileer hem.Druk het resterende vruchtvlees tot pulp in een schaal.Verbrokkel de kaas erbij.Was de druiven, halveer en ontpit ze en meng ze door het sinaasappel-kaasmengsel.Klop van de olie en azijn een dressing en maak die op smaak met zout en peper.Schenk de dressing bij de salade en roer goed door.Was de dille, hak het fijn en roer ook door de salade.Scheur de bladen van de sla, was ze en laat goed uitlekken.Verdeel de slabladen over 2 bordjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha