Salade van macaroni, champignons en blauwe kaas

Ingrediënten

  • 300 g groene lintmacaroni
  • 1 potje funghi alla pizzaiola (Granditalia)
  • 100 g Gorgonzola
  • 2 eetlepels pijnboom- of zonnebloempitten
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

De lintmacaroni in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar koken, afgieten en in een vergiet koud afspoelen. Goed laten uitlekken en laten afkoelen. De inhoud van het potje champignons door de macaroni scheppen en 1 uurtje laten intrekken. De lintmacaroni over 4 borden verdelen en de kaas erboven verbrokkelen. De pijnboom- of zonnebloempitten roosteren in een droge koekenpan en de salade ermee bestrooien. Er wat zwarte peper boven malen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 385x