Sesam-Lamsvleessalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Verwijder vet en zeentjes uit het lamsvlees. Wrijf beide stukken vlees in met olie en peper.Verhit de rest van de olie in een braadpan. Bak het vlees rondom bruin op hoog vuur. Braad het vlees nog 6-8 minuten terwijl u het regelmatig keert op minder hoog vuur. Laat de filets dan 10 minuten rusten voor u ze elk in 12 plakken snijdt van ongeveer 2,5 cm dik. 2. Meng de wortel, courgette en peultjes. Leg spinazieblaadjes op een schaal, leg er de groenten en de plakjes lamsfilet op. 3. Voor de dressing mengt u alle ingredienten in een potje met schroefdeksel. Schud dit goed zodat alle ingredienten goed gemengd worden. Schenk de dressing vlak voor het opdienen over de salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha