Veggie Caesar Salad met blauwe-kaascroûtons

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Kook de eieren in 10 minuten hard. pel ze en snijd ze in kwarten. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Besprenkel de sneetjes brood met de helft van de knoflookolie en verdeel de blauwe kaas erover. bak de sneetjes in het midden van de oven tot ze knapperig zijn en de kaas gesmolten is. Snijd de sneetjes in blokjes als croûtons. Klop een dressing van citroensap, zout, peper en de rest van de knoflookolie. Maak de sla schoon en giet de dressing erover. Verdeel de sla over vier borden. Verdeel het ei, de gevulde olijven, de gedroogde tomaten, de pijnboompitten en de croûtons erover. voedingswaarde : 430 kcal p.p. bereidingstijd : 30 min.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha