Vleesreepjessalade met hazelnoten

Ingrediënten

  • 1 krop sla
  • 1 middelgrote ui in ringen
  • 1 theelepel suiker
  • 10 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels azijn
  • 3 eetlepels TexMexkruiden
  • 3 rijpe vleestomaten
  • 300 g varkensvleesreepjes
  • 50 g hazelnoten (geroosterd en grofgehakt)

Bereidingswijze

1. Kruid het vlees met 2? eetl. van de kruiden.Halveer de tomaten, verwijder de pitjes en snijd de tomaten in reepjes 2. Was de sla en verwijder dikke stronken 3. Meng de suiker, de azijn, de rest van de TexMexkruiden, de mayonaise en 4 eetlepels water 4. Verwarm een koekenpan met anti-aanbakbodem en bak hierin het vlees onder voortdurend roeren 5 minuten op een matig vuur 5. Hussel de sla, de tomaten, de uienringen, het vlees (warm of koud) en de hazelnoten in een ondiepe schaal en schep de dressing erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha