Witte koolsalade met paprika en kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de gesneden kool 2-3 minuten. Giet de kool af en spoel er koud water over. Halveer de paprika?s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Pel de ui en snipper deze. Snijd de kaas in kleine blokjes. Schil de appel en verdeel deze in stukjes. Giet de ananas af, vang het sap opMeng de ingredienten voor de dressing. Verdun deze zo nodig met ananassap. Schep de kool door de paprika, ui, kaas en appel. Meng de ananasstukjes erdoor, voeg peper en zout naar smaak toe en spatel de dressing erdoor. Serveer het gerecht met grof bruinbrood

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha