Zoetzure sperciebonen salade

Ingrediënten

  • 300 gram verse sperciebonen - 100 gram verse tauge - 2 liter water - 1 kopje azijn - 4 eetlepels suiker - 1/2 eetlepel zout - 2 tenen knoflook.

Bereidingswijze

Maak de sperciebonen schoon. Was ze goed en snij de puntjes er af. Breng het water met azijn, suiker en zout aan de kook. Hak de knoflook fijn en laat de stukjes ca 10 min meekoken in het water/azijn mengsel. Schep de stukjes knoflook uit het water en voeg de bonen toe aan. Doe na 5 minuten de tauge erbij en laat ca 15 minuten doorkoken tot de sperciebonen gaar, maar nog wel stevig zijn. Laat het geheel in een vergiet uitlekken en afkoelen. Hierna kan het de koelkast in.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1196x

Jouw laatst bekeken recepten