Sauzen recepten

Over sauzen

sauzen recepten

Een saus is een eetbare en enigszins gebonden vloeibare substantie die meestal over een gerecht wordt gesprenkeld of ernaast wordt gegeten om extra smaak toe te voegen.


Overzicht van recepten uit de categorie sauzen

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten uit de categorie sauzen.

Toon 101-125 van 3147 recepten
Aliolie (Spaans) / nep-aioli
Uit de categorie sauzen: met Zout, Citroen en Knoflook

Het wordt gemaakt in een vijzel met houten stamper en is goed, als de vijzel kan worden omgekeerd zonder dat de saus eruit valt. Volgens de...

Aliolie, echte en 'valse'
Uit de categorie sauzen: met Zout, Olie en Citroen

Het wordt gemaakt in een vijzel met houten stamper en is goed als de vijzel kan worden omgekeerd zonder dat de saus eruit valt. Volgens de S...

all-i-oli
Uit de categorie sauzen: met Zout, Olie en Azijn

rooster de hele knoflookbol kompleet met velletje eromheen,samen met de gewassen tomaten en de spaanse peper in de warme oven week. verwi...

Almogrote de la gomera
Uit de categorie sauzen: met Zout, Kaas en Olie

Indien gedroogde pepers worden gebruikt, deze 30 min. in warm water weken. Pepers of pimientos fijnhakken, koriander hakken, kaas raspenDoe...

Amandel sabayon
Uit de categorie sauzen: met Room, Room en Suiker

amaretto koken, gelatine toevoegen. eieren, eidooiers en suiker tot een mooie uchtige massa opslaan. Amaretto toevoegen. room half opslaan e...

AMANDELBOTER
Uit de categorie sauzen: met Cognac, Citroen en Citroen

De zachte boter vermengen met amandelen.Knoflook pellen en uitpersen,de peterselie,citroensap,cognac en peper ook door de boter mengen....

Amandelknoflooksaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Brood en Zeezout

Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Pureer de knoflook, de amandelen, het verkruimelde brood, de geraspte citroenschil en het citroensa...

Amandelpesto
Uit de categorie sauzen: met Zout, Kaas en Knoflook

Snij de knoflook grof en de kaas in stukjes. Pureer de kaas en de knoflook met bladpeterselie en amandelen in een keukenmachine. Schenk...

Amandelsaus
Uit de categorie sauzen: met Room en Amandelen

In rauwkostmolen amandelen fijnmalen. In kommetje doen: zure room, mayonaise, appelsap en amandelen. Door elkaar roeren. Tot gebruik afgedek...

American dressing
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Room

Mayonaise, ketchup peper en zout suiker knoflookpoeder,paprikapoeder en dragon goed doorelkaar mengen. 2 eetlepels jus d'orange erdoor r...

Amerikaanse marinade
Uit de categorie sauzen: met Bier, Olie en Mosterd

Roer de ingrediënten in een kom tot een marinade. Bestrijk het vlees hiermee en laat het afgedekt in de koelkast enkele uren marineren....

Amerikaanse BBQ-saus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Olie en Uien

Verhit de olie en sauteer de uien in 10 minuten tot goudbruin. Voeg nu alle andere ingredienten toe en breng aan de kook. laat op een zo laa...

Amerikaanse eiersaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Azijn

-doe de gehakte eidooiers bij de azijn, de mosterd, suiker en peper -voeg dan al kloppend de ander ingredienten erbij...

Amerikaanse saus.
Uit de categorie sauzen: met Zout, Citroen en Ketchup

Mang alle ingredienten door elkaar en laat de saus in de koelkast koud worden....

Amerikaanse slasaus
Uit de categorie sauzen: met Ketchup , Ketchup en Mierikswortel

Roer in een kom de mayonaise, tomatenketchup en mierikswortel door elkaar. Deze slasaus is geschikt voor alle groene bladsalades, s...

Ananas Dipsaus
Uit de categorie sauzen: met Kaas, Kwark en Ananas

pel en snipper de ui, snijd de ananas heel fijnroer de kwark luchtig met de slasaus,roer de ui er door, pers de knoflook er boven uit en bre...

Ananas/groene paprikasaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Ananas en Paprika

Verhit de boter in een pan en laat de ui in circa 3 minuten glazig fruiten. Laat dan de paprikablokjes circa 2 minuten meefruiten tot ze zac...

Ananassaus, koude
Uit de categorie sauzen: met Ananas, Suiker en Citroen

Maak de maïzena aan met wat ananasnat, breng de rest van het nat aan de kook en bind met de maïzena. Af laten koelen. Citroensap, suiker e...

Anastasia saus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Cognac

-op een zeer zacht vuur het eigeel,mosterd en cognac mengen -als het mengsel dik wordt het citroensap bijvoegen en kruiden met peper en zou...

Anastasiasaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Cognac

-op zeer zacht vuur het eigeel, mosterd en Cognac mengen -als het mengsel dik wordt het citroensap erbij voegen -kruiden met zout en pepe...

Anchoïade 1 (ansjovispasta)
Uit de categorie sauzen: met Vis, Zout en Olie

Week de vis enkele minuten in water om het meeste zout eruit te halen. Laat uitlekken op keukenpapier en meng met de andere ingrediënten t...

Anchoïade 2 (ansjovispasta)
Uit de categorie sauzen: met Vis, Tijm en Olie

Dep de vis met keukenpapier droog. Hak sjalot en knoflook in de keukenmachine. Meng de vis met de azijn en de olie Verwarm alles al roerend...

Anchoïade 3 (ansjovispasta)
Uit de categorie sauzen: met Olie, Azijn en Ansjovis

Giet de ansjovisfilets af en leg ze 15 minuten in een kom met ruim koud water om de zoute smaak iets te verzachten. Laat de ansjovis in een...

Andalusische saus
Uit de categorie sauzen: met Paprika en Tomatenpuree

Maak de paprika schoon. Snij ze open en verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten en snij dan in kleine blokjes Meng de mayonaise met d...

Anders dan andere knoflookmayonaise
Uit de categorie sauzen: met Zout, Tijm en Azijn

Verwarm de oven voor op 200?C. Leg de bol knoflook in een klein vuurvaste schaaltje en besprenkel hem met een mengsel van 1 eetlepel olijfol...

Laatste reacties binnen deze categorie

Magere Jus

hallo.. ik heb last van me darmen en ernstige maag problemen .. i...

Door *petra*
warme knoflooksaus

De saus blijft zo dun!...

Door *Vera*
Honing/Tijm Dressing

Deze dressing lijkt me heerlijk. Nu ben ik zo benieuwd of dit ook de d...

Door *José*

Veel voorkomende ingrediënten bij sauzen