Sauzen recepten

Over sauzen

sauzen recepten

Een saus is een eetbare en enigszins gebonden vloeibare substantie die meestal over een gerecht wordt gesprenkeld of ernaast wordt gegeten om extra smaak toe te voegen.


Overzicht van recepten uit de categorie sauzen

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten uit de categorie sauzen.

Toon 126-150 van 3147 recepten
anjovis-mosterd saus
Uit de categorie sauzen: met Citroen, Mosterd en Knoflook

Amelt de helft van de boter en 1 el olijfolie en bak hierin de knoflook tot ze goudbruin is. Haal ze uit de pan. Voeg de rum, mosterd, anj...

Annanas-Kiwi Salsa
Uit de categorie sauzen: met Gember, Knoflook en Spaanse pepers

Ontdoe de halve peper van de zaadjes en de zaadlijsten.Schil het fruit en snijd het in heel kleine stukjes.Snijd de lente-uitjes fijn.Meng d...

Ansjovis - slasaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Azijn

Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en hak ze fi...

Ansjovisboter 1
Uit de categorie sauzen: met Zout en Melk

anjovisfilets een paar uur in een bodempje melk laten ontzouten, droogdeppen en door een zeef wrijven. Deze puree door de boter roeren...

Ansjovisboter 2
Uit de categorie sauzen

Wrijf ansjovisfilets fijn, voeg boter toe en wrijf door een zeef....

Ansjovispuree
Uit de categorie sauzen: met Melk, Olie en Citroen

Week de ansjovisfilet 10 minuten in de melk. Laat ze uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.Doe ze in een keukenmachine en draai ze met...

Antwerpse rooie saus
Uit de categorie sauzen: met Bier, Room en Pesto

Verhit in een pannetje de visbouillon en het flesje bier van het ale-type (alternatieven zijn bijvoorbeeld Vieux Temps, Speciale Palm). Laat...

Aparte lekkere knoflooksaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Olie en Azijn

Rooster de hele knoflookbol kompleet met velletje eromheen,samen met de gewassen tomaten en de spaanse paper in de warme oven week. Verwijd...

Appel en Tomaten Chutney
Uit de categorie sauzen: met Zout, Uien en Azijn

doe de appels en het water in de kookpan. breng aan de kook zet het vuur laag en laat 25 min. sudderen of tot de appels zacht zijn.roer af e...

Appel Noten mayonaise
Uit de categorie sauzen: met Citroen, Citroen en Hazelnoten

-de geraspte appelen meteen vermengen met het citroensap -daarna de mayonaise erdoor roeren en tot slot de geraspte hazelnoten...

Appel-cidersaus
Uit de categorie sauzen: met Suiker

De boter smelten, de suiker, de geschilde en in stukken gesneden appel en de cider toevoegen. Tot moes laten koken en de saus zeven...

Appel-cranberry compote
Uit de categorie sauzen: met Suiker, Citroen en Citroen

Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Pers de citroen uit. Doe de cranberries met een half kopje water, de suike...

Appel-ketchup!
Uit de categorie sauzen: met Zout, Uien en Kaneel

-Schil de appels,verwijder klokhuis en snij in kleine stukjes. -Pel en snij de ui.-Breng de appelstukjes samen met de ui in een beetje wate...

Appel-mosterdsaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Eieren

-pel de eieren en snij ze in kleine stukjes -meng de eieren met de mosterd, de room en citroensap -schil de appels en rasp ze zeer fijn-vo...

Appel-perzik dipsausje
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Mosterd

-meng de mayonaise met de room en mosterd -pureer de appelstukjes met de perziken en meng deze onder de saus -afmaken op smaak met peper e...

appel-perziksausje
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Mosterd

de mayonaise,room en mosterd vermengen.perzik en appel in de mixer pureren.Door de saus roeren.Met zout en peper op smaak afmaken.(de appel...

Appel-pruimenboter
Uit de categorie sauzen: met Kaneel, Suiker en Pruimen

Was de appels en pruimen en snijd ze klein met schil en klokuis.1. Doe de appels en pruimen en het water in een steelpan en kook op een mati...

APPEL-PRUIMENCHUTNEY
Uit de categorie sauzen: met Azijn, Gember en Gember

Ontpit de pruimen en snij ze in kleine stukjes. Haal het klokhuis uit de appel, maar schil hem niet. Snij hem ook in kleine stukjes. Haal de...

Appelchutney
Uit de categorie sauzen: met Zout, Uien en Azijn

Niet zo nauwkeurige aanwijzingen voor het maken van een eenvoudige appelchutney: Schil appels, ook onrijpe appels eventueel, verwijder het...

Appelchutney met paprika's
Uit de categorie sauzen: met Azijn, Gember en Limoen

Schil de appels en snijd het vruchtvlees in reepjes. Leg ze in een kom en schenk limoen- of citroensap er over. Schep alles enkele malen om....

Appelnoten mayonaise
Uit de categorie sauzen: met Citroen, Citroen en Hazelnoten

-appelrasp vemengen met het citroensap -mayonaise erdoor roeren en dan de geraspte hazelnoten...

Appelsapsaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Calvados

-fruit de ui goudbruin in de boter -voeg dan appelsap en kruidentuiltje toe -laat 20 min uitkoken op een middelmatig vuur-door de puntzeef...

Appelsaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Citroen en Citroen

Was de appels, schil ze, verwijder het klokhuis, snij ze in dunne plakjes en doe ze in een magnetronschaal met vrij hoge rand. Voeg 3 eetl....

Appelsaus of Perensaus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Melk en Suiker

Schil de appels of peren, verwijder de klokhuizen en rasp ze fijn. Besprenkel meteen met citroensap want ze verkleuren snel. Roer mayonais...

Apple Sauce
Uit de categorie sauzen: met Zout, Room en Suiker

Schil de appels en ontdoe ze van het klokhuis,snijd ze in stukjes.Doe de boter en de cider samen in een sauspan, voeg de appel toe en laat h...

Laatste reacties binnen deze categorie

Magere Jus

hallo.. ik heb last van me darmen en ernstige maag problemen .. i...

Door *petra*
warme knoflooksaus

De saus blijft zo dun!...

Door *Vera*
Honing/Tijm Dressing

Deze dressing lijkt me heerlijk. Nu ben ik zo benieuwd of dit ook de d...

Door *José*

Veel voorkomende ingrediënten bij sauzen