Ajuinsaus

Ingrediënten

  • 500 gr. ajuin
  • citroensap
  • 1 fleje pils
  • 1/2 klpl. tijm
  • 3 blaadjes laurier
  • pezo
  • maizena voor bruine saus
  • 50 gr. boter.

Bereidingswijze

Ajuinen pellen en in kwart ringen snijden.Boter smelten en ajuinen zachtjes laten bruinen samen met de tijm en laurier. Het bier bijvoegen, even laten doorkoken en indikken met de maizena. Afsmaken met pezo en een weinig citroensap.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Gebruiker reactie

Goeman Etienne

17 dec 2013 om 16:00

Mooie saus met het lichte bitter van de pils en zelf deed ik er nog wat verse salie bij. Opgediend met vleesbrood .

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1236x

Jouw laatst bekeken recepten