Balsamico Tomatenketchup

Ingrediënten

  • -1 kg rijpe tomaten (ontveld
  • ontzaad en fijngehakt) of 2 blikken gepelde
  • gehakte tomaten
  • -4 eetlepels balsamico azijn
  • -4 eetlepels gesnipperde ui
  • -4 eetlepels fijngehakte groene paprika
  • -1 grote teen knoflook (uit de pers)
  • -1 th lepel selderijzout
  • -1/4 th lepel versgemalen zwarte peper
  • -snufje gemalen piment
  • -snufje gemalen kruidnagel
  • -snufje mosterdpoeder
  • -1/2 laurierblad

Bereidingswijze

-doe alles in een zware pan -breng al roerend op een middelhoog vuur aan de kook -draai het vuur lager en laat 35 a 45 min onafgedekt sudderen -roer regelmatig tot de ketchup dik is en tot de helft is ingekookt -verwijder dan de laurier-in de mixer glad draaien -doe de ketchup in een bakje en sluit af -laat min 24 u in de koelkast staan alvorens te serveren

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 740x

Jouw laatst bekeken recepten