Béarnaisesaus uit de magnetron

Ingrediënten

  • 3 sjalotten
  • 4 eetlepels gehakte dragon
  • 1 dl azijn
  • zout
  • peper
  • 150 gr boter
  • 4 eidooiers
  • Op dezelfde wijze kunt u mosterdsaus maken door de azijn door 1 eetlepel scherpe mosterd te vervangen.

Bereidingswijze

Pel de sjalotjes en snijd ze fijn. Doe 3 eetlepels azijn, zout en peper in een kommetje en zet dit 3 minuten op MIDDEN LAAG (30%) in de magnetron. Doe de boter er in stukjes bij en laat die in de magnetron smelten. Voeg de rest van de azijn erbij, klop de saus door en zet de kom 30 seconden op HOOG (100%) in de magnetron. Roer de eidooiers door de massa, klop die verder goed door en zet de saus 15 seconden op HOOG (100%) in de magnetron. Breng op smaak met de dragon.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha