Cajunkruiden 3, voor de barbecue

Ingrediënten

  • 2 theelepels scherp paprikapoeder
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel zwarte peperkorrels
  • 1 theelepel witte peperkorrels
  • 1 theelepel uisnippers
  • 1 theelepel knoflooksnippers
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel komijnzaad

Bereidingswijze

Maal of stamp alles tot poeder. Alles is genoeg voor 900 g vis of vlees Verwijder het vel van een kip voor inwrijven Maak voor het inwrijven eventueel diepe sneetjes in het vlees of de vis Laat de kruiden minstens 1 uur intrekken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha