Chileense hete saus

Ingrediënten

  • 1 schoongemaakte en fijngehakte ui - 1 uitgeperst teentje knoflook -
  • 1 schoongemaakte
  • van de zaadjes ontdane en fijngehakte groene peper -
  • 3 el fijngehakte peterselie - 4 el olijfolie - 2 el citroensap - zout

Bereidingswijze

Vermeng de fijngehakte ui, het uitgeperste teentje knoflook, de fijngehakte groene peper en peterselie, de olie en het citroensap in een kommetje. Maak de saus op smaak met wat zout en laat hem tenminste 1 uur staan.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 495x

Jouw laatst bekeken recepten