Chinese-sesam-dressing

Ingrediënten


Bereidingswijze

Sbijd de lente-uitjes in schuine stukken. Snijd de komkommer in reepjes. Rooster het sesamzaad. Hak de knoflook grof. Doe de knoflook, sesampasta, sesamolie, sijasaus, rijstwijn, honing, vijfkruidenpoeder, zout en peper in de keukenmachine en meng het tot een smeuige massa. Kook de mie in een pan met gezouten water beetgaar. Laat de mie uitlekken en doe ze over in een schaal. Schep de dresseing en lente-uitjes bij de mie en schep het voorzichtig door elkaar. Verdeel de salade over 4 borden en strooi de tauge, komkommerreepjes en sesamzaad erover. Serveer de salade direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha