Currypasta, gele (mild)

Ingrediënten

  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 4 cm geraspte gemberwortel
  • 3 fijngesneden groene chilipepers
  • 1 theelepel kardamompoeder
  • 2 theelepels gemalen kurkuma (kuncit)
  • 1 mespunt kaneelpoeder
  • 1 mespunt kruidnagelpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 2 dl kokosmelk

Bereidingswijze

Verhit in een wok 2 eetlepels plantaardige olie en laat hierin 4 cm geraspte gemberwortel en 3 fijngesneden groene chilipepers zachtjes bakken. Voeg 1 theelepel kardamompoeder, 2 theelepels gemalen kurkuma, (kuncit), 1 mespunt kaneelpoeder, 1 mespunt kruidnagelpoeder en 1 theelepel zout toe en laat ± 2 minuten pruttelen. Vermeng de specerijen met 2 dl kokosmelk en verhit de pasta kort.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha