Een GEWELDIGE Blauwe kaas saus uit Frankrijk

Ingrediënten

  • ? LITER BOUILLON 125 GR Bleu (blauwe schimmelkaas 50 gr boter 50 gr bloem 1 ui 20 dragonblaadjes
  • een kruidentuiltje 10 centiliter verse room zout en peper.

Bereidingswijze

Laat de fijngesneden ui bruinen in de boter-. Hou hem opzij. Doe de bloem in dezelfde schotel en roer. Als de bloem bruin is, voegt u er de bouillon en de gebakken ui bij., Roer en doe het kruidenbuiltje en peper erbij. Laat gedurende 10 minuten sudderen op een licht vuur. Blijf voortdurend roeren. Giet de saus door een spitse zeef. Voeg er de fijngehakte dragon en de in dobbelsteentjes gesneden Bleu aan toe. Neem de pan van het vuur en doe er tenslotte de room in. Meng goed en dien op. Deze saus is uitstekend bij rood vlees of kalfsgebraad

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 566x