Exotische Fruit-mosterterd saus voor bij de barbec

Ingrediënten

  • 2 schijven ananas uit blik 1 grapefruit 1 kiwi
  • 4 el preiselbeerencompote
  • 1 volle el boter
  • zout en peper
  • Geraspte schil van 1 onbehandelde citroen
  • 2 el mierikwortel 6 druppels tabasco
  • 1 flink snufje kaneel
  • 2 tl Engelse mosterdpoeder

Bereidingswijze

De grapefruit schillen en in partjes snijden. De schijven ananas laten uitlekken en in blokjes snijden. De kiwi schillen en in blokjes snijden. Het fruit 10 minuten in de boter smoren. Preiselbeerencompote, zout en citroenraspen toevoegen en 5 minuten lang stevig meekoken. Pan van het vuur nemen. Het mengsel met geraspte mierikwortel, zwarte peper en mosterdpoeder kruiden. Met kaneel en tabasco pikant op smaak brengen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha