Foo yong hai-saus 6

Ingrediënten

  • 3 kopjes bouillon (van blokjes)
  • 4 eetlepels ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup
  • wat bruine basterdsuiker
  • 1/2 blikje fijne doperwtjes (uitgelekt)
  • 1/2 eetlepel aardappelmeel
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

Breng de bouillon, vermengd met de ketchup, wat zout en wat peper aan de kook. Bind het met de aardappelmeel en doe er dan de doperwtjes bij. Giet de warme saus over de omeletten. Serveer bij witte rijst of nasi goreng. Wilt u de saus wat pittiger hebben, doe er dan 1/2 lepeltje djahépoeder bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha