genovese pesto

Ingrediënten


Bereidingswijze

De verhoudingen luisteren niet zo heel erg nauw, wanneer je denkt dat er van het een of ander wat bij kan; doen.Was en droog de basilicum.Verwijder de dikke stelen en hak de rest grof.Snijd de kas in kleine stukken.Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan tot ze licht kleuren.Niet weglopen want het gaat erg snel.Doe de ingredienten met de knoflook en een snufje zout in de blender en voeg een scheutje olie toe.Je ziet dat het geheel nog geen homogene massa is.Voeg net zoveel olie toe totdat dat wel het geval is.Klaar is Kees.Er bestaat geen betere pesto dan deze. (vind ik zelf)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1007x

Jouw laatst bekeken recepten