Kreeftensaus

Ingrediënten

  • 250 ml Kreeften fond van bv Astoria.
  • witte wijn
  • verjus
  • 150ml room
  • 60gr boter
  • 1 theel zeekruiden
  • (citroen)peper

Bereidingswijze

Kook de fond in tot de helft en voeg dan ca ? glas witte wijn toe en ca 2 eetl verjus. Laat ook dit weer even inkoken. Nu de room toevoegen en weer laten inkoken. Maak deze saus op smaak met een theel zeekruiden, citroenpeper en nog een scheutje verjus. De ingedikte fond is zo gekruid dat toevoegen van zout niet nodig is. Haal de saus van het vuur en roer er de in blokjes gesneden koude boter door.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 95x

Jouw laatst bekeken recepten